Bør du opmagasinere dine sager, når du rejser?

0
1075
lagerhotel

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lagerhotel

Hvad enten du rejser i 7 dage eller 3 måneder bør du overveje, hvorvidt dine personlige ting skal opmagasineres på et lagerhotel.
Eksempelvis Nettolager har afdelinger flere steder i det danske land, så stort set uanset hvor du bor, er det muligt at få opbevaret sine ejendele.
De har samtidig alarmer installeret i alle rum samt fugt- og temperaturmåler. Derudover er samtlige gangarealer overvåget med video.

Vi oplever flere og flere personer, der vælger at udleje deres lejligheder eller huse, når de er på en længere rejse eller ferie. Det opleves, at de ikke ønsker at have lejere til at bo i deres møblerede hjem samt sove i deres senge.
Det kan derfor være fornuftigt at tage kontakt til et lagerhotel. Et element du bør have med i dine overvejelser, når du leder efter din udbyder, er bindingsperioder. Skulle din rejse slutte tidligere end forventet, så kan du stadig få dine ejendele tilbage uden at skulle betale dyre måneder, hvor du ikke får nogen opbevaring for dine penge.

Opmagasinering af ejendele

Har du solgt dit hus eller din lejlighed og først skal overtage dit næste hjem efter nogle måneder, kan du ligeledes vælge at få dine ejendele opmagasineret i et lagerhotel. De fleste flytter ind i en lejebolig eller lignende og har derfor ikke plads til alle deres møbler. Derfor er sådanne rum ideelle til personer, der for nylig er flyttet eller skal flytte.

Lagerrum

Det er muligt at finde rum til alle behov. Hvad enten du rejser som backpacker og ”kun” skal have opbevaret en lille studielejlighed eller en patriciervilla, så findes der løsninger.
Det kan i de fleste tilfælde godt betale sig at udleje sin ejendom, lejlighed eller sit værelse, da lejen hos et opbevaringsrum er markant lavere end indkomsten ved at udleje.
De fleste lagerrum giver ligeledes kunderne mulighed for at tilgå sine rum døgnet rundt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here