Byt bolig i ferien – en næsten gratis ferieform.

0
1808
snegle med hus

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Boligbytte er er super god ferieform og som går godt i tråd med hele den bølge af deleøkonomi som har indtaget verden. Det er et godt alternativ til leje en feriebolig enten herhjemme eller i udlandet.

Som navnet antyder, så fungerer boligbytte ved at du bytter din bolig med en anden familie. Det er altså en slags bytte airbnb.

Boligbytte er en billig og god måde at opleve det udlandet på, da man bor i helt almindelige boliger i boligområder og sparer leje af ferielejlighed eller hotel.

Det kan måske umiddelbart forekomme lidt uoverskueligt at arrangere boligbytte med andre familier, men her er der hjælp at henter på nettet.

Mange virksomheder har gennem en årrække specialiseret sig kontaktformidling mellem familier med bytteferieønsker.

 

Stort hus eller lille lejlighed er lige gyldigt

Ligegyldigt om du bor i hus eller måske lejlighed er ligegyldigt, der findes helt sikkert familier der ønsker at bytte bolig med dig. Som regel skal boligforholdene dog være nogen lunde ens, så hvis du selv bor i lækkert typehus, så kan du godt forvente at bytte til noget lignende, alt efter hvor i verden du vel hen. Vil du f.eks. til New York, kan du naturligvis ikke lige forvente at få et typehus på Manhattan.

De fleste arrangerer bolig bytte over et par uger, med der er familier der er på jagt efter meget længere boligbytte-perioder.

Ca. halvdelen af de familier der ønsker at byte bolig tilbyder desuden at bilen indgå i handlen. At have bil til disposition på sin ferie giver en enorm fleksibilitet, og så du får den totale oplevelse af at være som de lokale.

 

Boligbytte – priser?

Det er som nævnt ofte gratis at bytte bolig, men hvis du skal hale medlemskab af en boligbytte-hjemmeside på nettet så skal du regne med at slippe omkring 500.kr. men på de mest populære sider har du så også adgang til over 20.000 boliger.

God ferie

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here