De bedste rejse-apps

0
1460

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Der findes apps i alle afskygninger. Nogle bedre end andre. Vi guider til de bedste rejse-apps på markedet. Læs med her, så du er forberedt til ferien.

Det er blevet lettere at rejse. Både når det gælder transport, men især når det kommer til, hvordan man gebærder sig i udlandet. Hvorfor er det lettere? Det er det, fordi der findes så mange apps, som du kan bruge, når du skal ud at rejse. Apps, som kan lette dit hjem. Sammenlign priser på tilbehør til mobilen her.

Momondo

Momondo er en rigtig god app, som du kan bruge, når du skal have fundet en billig rejse eller drømmerejsen. Der er et stort udvalg, og du kan vælge forskellige parametre for at definere, hvilken rejse det er, du er på udkig efter. Den findes både til Android og iPhone — og så er der tilmed også en mobilvenlig hjemmeside.

TripAdvisor

Med TripAdvisor har du mulighed for at få anbefalet forskellige steder eller selv skrive anmeldelser af de steder, du har været. Samtidig risikerer du ikke at gå ind på et dårligt hotel, fordi du kan læse anmeldelser af hotellet, inden du booker det. Det er en rigtig god løsning, og som regel er appen til at stole på.

Google Translate

Med Google Translate har du mulighed for at bryde den sproglige barriere, der ofte er, når du er i et andet land. Medmindre du kan sproget på forhånd, selvfølgelig. Ellers er her tale om en rigtig nyttig app, som du med garanti kan få en masse ud af. Der findes også en funktion i appen, hvor du ved at filme kan få oversat de ord, du filmer. Det er meget effektivt, og det fungererbedre, end man skulle tro.

Google Maps

Et stort problem, når du er i et land, du ikke kender på forhånd, er, at det er svært at finde vej. Det kommer aldrig mere til at ske med Google Maps. Det er nemlig ligegyldigt, hvor du er henne i verden. Du kan altid få at vide, hvor du er, og hvordan du kommer fra A — B.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here