Den billige sommerferie starter i Tyskland

0
1343

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange danskere er netop gået på sommerferie. Skolernes ferie er nemlig skudt i gang, og derfor er der mange, der valfarter til udlandet de næste par uger. Skal det gøres en smule billigere, så er det en god idé at overveje, om ikke man skulle rejse fra Tyskland, hvor rejserne er billigere.

Spar op til 40%

Faktisk kan du spare op til 40%, hvis du vælger Tyskland som afrejsedestination. Det er mange penge, især hvis man er en børnefamilie, der ellers havde planlagt at rejse fra Danmark. En anden god ting er, at tyskernes skoleferier ikke ligger på samme måde som danskernes, hvorfor der ikke er lige så stor konkurrence, hvis man rejser på ferie i industriferien.

Overvej at rejse med tog

Det kan være en god idé at rejse med tog, hvis man skal rejse fra Tyskland. Det skyldes, at der er mange, der skal afsted fra Danmark, og der er rift om parkeringspladserne — og tyskerne ved desuden godt, at der er mange danskere, der tager afsted. De seneste år er parkeringsbilletterne derfor steget betragteligt.

Derfor kan du altså spare penge, hvis du tager toget — med det er så også mere besværligt, så det skal man gøre op med sig selv, om man vil investere tid og kræfter på.

Brug eventuelt en dag eller to i Hamborg før afrejsen

Der er mange grunde til, at man skal rejse fra Hamborg eller Tyskland generelt. Det er billigere, men der er ingen grund til blot at anvende Hamborg som en destination før afrejse. Brug byen og book eventuelt et par overnatninger, så I kan komme ud og se, hvad der sker i byen. Der er mange fede kvarterer, som I sagtens kan få en masse gode og sjove stunder ud af. Held og lykke.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here