Derfor hitter Toscana

0
1149

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Toscana har altid været en af de mest populære steder for os danskere at tage hen på kør-selv ferie. Tidligere har området dog haft et ry for især at tiltrække pensionister eller modne ægtepar, hvor børnene ikke længere bor hjemme, og hvor man kan holde en ferie i ro og fred. Der er nok ikke den store tvivl om, at disse også stadig tiltrækkes af den italienske region, men det er langt fra de eneste der valfarter de godt 1500 km fra den danske grænse.

Ikke kun for voksne

Blandt mange har Toscana fået et prædikat som værende stedet for de voksne, mens Gardasøen er stedet man tager hen, hvis man har børn med. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at strandene og badevandet ved Gardasøen da også tiltrækker som en magnet, når det kommer til børnefamilier, men Toscana er i den grad også kommet efter det.

Det er blevet meget populært at leje et stort sommerhus eller landsted med dertilhørende pool, så der er rig mulighed for børnene at boltre sig i vandet. Der er også mange af de store vingårde i området, der er blevet børnevenlige hvor der er store legepladser, så det ikke kun er der voksne der have glæde af besøget.

Vin, natur, mad og meget mere. 

For familie med helt små vil måske nok stadig være Gardasøen der trækker mest, men når når børnene bliver en smule ældre, er der ingen tvivl om at Toscana har noget for en hver smag. Der findes masser af muligheder for shopping i Firenze, hvor du også kan få nogle eminente gastronomiske oplevelser. Den toscanske natur er noget helt særligt, hvilket ikke mindst skyldes de mange vinmarker, oliven plantager og lignende der præger naturen.

Det er de færreste der kun besøger Toscana én gang, og har du først været der, finder du hurtigt ud af hvorfor.

Nyttige links

You-Go.dk – Ferieboliger i Toscana

Momondo.dk – Flybilletter, hvis du ikke gider køre selv

Tripadvisor – læs anmeldelser og bedømmelser af restauranter og meget mere

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here