Derfor skal din næste badeferie ikke gå til middelhavet – lær mere herunder

0
549

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du i øjeblikket på udkig efter jeres næste afslapningsferie ved stranden? Så kunne det være at I skulle sige farvel til Mallorca i år, og prøve noget nyt. Der findes nemlig massere andre destinationer, som er meget mere luksuriøse og mere ukendte. Læs med herunder, og lær mere om, hvor jeres næste strandferie skal gå til.

Hvorfor ikke tænke lidt ud af boksen denne gang?

De fleste danskere plejer aldrig at tænke længere end middelhavet, når det kommer til badeferier. Hvad der dog er problemet med dette område, er at det er utroligt overturistet; især i sommerferien. Så hvorfor ikke tænke lidt ud af boksen i år, og tage et sted hen I aldrig har været? Her er en Mauritius ferie, noget som vil slå benene væk under jer.

Mauritius er en del af øgruppen Mascarenerne, som ligger lige ude for Afrikas østkyst. Det er det perfekte afslapningssted, hvor i vil kunne nyde de kridhvide sandstrande, azurblå havvand, og frodige regnskov. Byens hovedstad hedder Port Louis, og er den perfekte smuttur, hvis i ønsker at opleve noget nyt. Her vil i finde glamourøs arkitektur, et rigt natteliv, og et utroligt venligt folkefærd.

Hvis I dog er den mere eventyrlystne gruppe, er der også plads til jer på Mauritius. I kan bla. tage på dykkerudflugter, fisketure og vandringer i regnskoven. Øen tilbyder altså noget til enhver smag.

Her kan du, med samvittigheden i orden, booke jeres rejse til Mauritius

Blixen tours skræddersyr rejser til Mauritius til grupper som jeres, som til fordel også er relativt billige. Hos Blixen tours vil I uden tvivl overnatte på et af øens eksotiske hoteller, som er bygget med respekt for øens økosystem, tilbyder fantastisk service, faciliteter, personale og mad. I kan altså, med god samvittighed, nyde jeres ferie til Mauritius i fred, ro go uden forstyrrelser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here