Din guide til jul i udlandet

0
798

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange forbinder det at holde jul med traditioner og ting man har gjort i mange år. Men nogle vælger også den alternative løsning og holder en anderledes jul end den man er vant til at høre om. Hvis du gerne vil holde jul i udlandet, har vi her samlet lidt tips og tricks til dig.

Jul i USA

At afholde sin jul i USA er meget ligesom at gøre det i Danmark. Den største forskel du vil ligge mærke til blandt de lokale er selvfølgelig at de først åbner deres gaver d. 25. december frem for om aftenen d. 24. Ellers vil du opleve meget af det samme. Butikkerne holder lukket og folk bruger tiden med dem de holder af. En anden ting du måske vil opleve mere af i USA end i Danmark er folks store begejstring for juletrøjer, så skal du derover, så er du selvfølgelig også nødt til at anskaffe dig en

Jul i Australien

Her må man sige at det er anderledes end hvad man som dansker er vant til. Her bliver der ikke bygget snemænd i december kulden. Tvært i mod. Der bliver badet på stranden i det lækre vand og surfet på skummende bølger. Slutteligt kan du grille din julemiddag på stranden sammen med alle de indfødte.

Jul i Norge

Hvis man virkelig vil opleve julemagi, så skal man tage til Norge gerne et sted som Tromsø. Selvom der er helt mørkt så norligt i Norge om vinteren, så er der julelys overalt og den gode stemning spreder sig hurtigt og man kan ikke undgå at blive indhyllet i det. Derudover kan du være heldig at opleve det flotte nordlys som florerer på disse breddegrader. Derudover har du også muligheder for at prøve ting som hundeslædetur eller selvfølgelig en legendarisk sneboldkamp i det fuldstændigt snedækkede landskab

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here