Disse ting skal du huske inden du tager ud og rejse

0
703

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er altid en spændende oplevelse at skulle ud og rejse. Hvad end det er et mere traditionelt charter eller sommerferie eller du har taget et par dages fri for at opleve en lækker storby, så kommer du altid hjem med nye oplevelser og måske endda nye venskaber. Men når du er væk hjemmefra, så er alt jo selvfølgelig ikke som det plejer og derfor er der nogle ting du altid bør huske at gøre inden du rejser uanset hvor lang tid det er.

Fortæl det til naboen

Hvis du har en god relation til din nabo eller under/overbo, så er det selvfølgelig lige meget for så er det meget naturligt at du fortæller dem det. Men hvis det ikke er tilfældet, så kan det være en meget god idé at fortælle dem det, så ved de nemlig også at der er noget galt med dit hus eller lejlighed hvis de pludselig kan se eller høre en masse larm derfra og ved at de nok skal gøre noget

Sluk for varmen

Hvis du rejser væk i vinterperioden, så er der nemme penge at spare ved enten at slukke helt for varmen eller i hvert fald skrue godt ned for den. Du er jo alligevel ikke hjemme og derfor er det lige meget om der er koldt de dage du er væk. Med et pillefyr er det heldigvis så smart at du bare kan lade være med at fylde flere piller på. Hvis du alligevel har en aftale med din nabo, så kan det endda være at du kan lave en ekstra aftale om at de går ind og tænder for varmen i de forskellige rum dagen før eller på dagen hvor du kommer hjem, så der ikke er koldt.

Tøm postkassen

Det skal helst ikke se ud som om at dit hjem står tomt. Derfor er det en god idé lige at sørge for at postkassen er tom inden du tager afsted. Det er ikke meget post man får leveret længere og derfor behøves den nok ikke blive tømt mens du er væk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here