Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange hundrede tusinder, der damper løs på e-cigaretter, og hvert år er der mange hundrede tusinde danskere der tager til de smukke strande, de pulserende byer og det varme vand i Thailand. Hvis du hører til i begge grupper, altså både bruger e-cigaretter og skal til Thailand, skal du være opmærksom på, at det KAN være en meget farlig kombination, hvis du ikke kender landets love og regler.

Ekstra Bladet skriver om det i dag, og på udenrigsministeriet hjemmeside, står det blevet tydeligt beskrevet “E-cigaretter, E-væske og vandpiber, må ikke medbringes til Thailand. Disse elementer vil sandsynligvis blive konfiskeret ved ankomst, og man kan risikere at få en bøde eller fængsel i op til 10 år, hvis man findes skyldig”.

Det er også ulovligt at sælge eller levere det, så det kan på ingen måde at du lige tager lidt med, hvis du skal besøge en i landet.

Så vidt vides er der endnu ikke nogen, der rent faktisk er blevet idømt 10 års fængsel for at medbringe e-cigaretter til Thailand, der er dog ikke skyggen af tvivl om, at du ikke har lyst til at være den første det sker for. Der er med andre ord rigtig god grund til at lade vær med at medbringe e-cigaretter, ferien til vinter går til Thailand.

Der er altså så vidt vides ikke nogen, der er blevet idømt fængsel for forseelsen, men ifølge EB er der flere britiske turister, der har fået bøder for at medbringe den ene og anden form for e-cigaretter, sandsynligvis helt uvidende om, at de har handlet mod thailandske love.

Grunden til forbuddet i Thailand skulle angiveligt være, at den thailandske regering mener, at der er langt større chance for at børn begynder at ryge, når de kan fås med så mange forskellige smage og lignenden og derfor har de indført et forbud.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here