Få styr på din smykkesamling med disse tips

0
70

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ingen tvivl om, at en god smykkesamling kan være med til at gøre en kvindes stil fuldendt. Det handler nemlig ikke kun om at have de helt rigtige smykker på hånden, men også om at være bevidst om, hvilke smykker der passer til hvilke anledninger, og hvilket look man ønsker. Derfor får du her nogle gode tips til, hvordan du får styr på din smykkesamling.

Vælg de helt rigtige smykker

Der er mange forskellige måder at inddele sine smykker i kategorier på. Men det er en god ide at vælge nogle overordnede kategorier, som du kan samle dine smykker efter. Pico Copenhagen har for eksempel sin egen serie Pico Copenhagen smykker, som man kan inddele i fem forskellige kategorier: Everyday, Outfit, Night Out, Fest og Travel. Pico Copenhagen har altså sat sig for, hvilke anledninger der passer til hvilke typer af smykker, og det kan derfor være en god ide at tage inspiration fra dem. Du kan for eksempel placere alle dine fingerringe i en kategori, alle dine øreringe i en anden og alle dine halskæder i en tredje. På den måde kan du let finde frem til de rette smykker til den rette lejlighed.

Hold orden i din samling

Det er ikke altid lige let at holde orden i sin smykkesamling, men det er en god ide at prøve så meget som muligt. En af de bedste måder er ved at bruge lister til at markere de forskellige smykker på. Det giver dig hurtigt overblik over din samling og gør det meget nemmere for dig at finde frem til netop det smykke, som du leder efter. Du kan også selv lave et godt overblik til din samling ved at printe en liste ud med alle dine smykker.

Er din samling unik?

En god ide er også at tænke over, om din samling skal være unik – altså udelukkende bestående af forskellige former for diamanter eller perler for eksempel. Der findes et utal af forskellige materialer til fremstilling af smykker – brug derfor tiden på at finde nogle specialdesignede smykker fra forskellige materialer! Dertil kan du også udnytte tiden til at undersøge, hvilke producenter, som går op i at producere deres smykker bæredygtigt, så du med god samvittighed kan købe flere smykker uden at belaste miljøet.

Konklusion

At få styr på din smykkesamling kan være en stor opgave, men det er også en opgave, som du vil kunne få meget ud af. Du vil nemlig hurtigt opdage, at du kan finde frem til de rette smykker til den rette lejlighed, og du vil også opleve, at dit smykkeskrin vil komme til at fremstå mere attraktivt, hvilket kan være et godt skridt mod at gøre din smykkesamling mere stilfuld.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here