Find det rigtige mobilabonnement til ferien

0
1359
mobil i udlandet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange mennesker frygter for at deres mobilregning bliver kæmpestor, hvis de benytter mobilen når de er på ferie. Vi har samlet en lang række tip og tricks til hvordan du bliver fri for bekymringerne. Læs med her.

Der findes et par tricks til at undgå dyrer regninger når du er på ferie. Mange tænker sikkert at man blot skal finde et mobil abonnement som tilbyder billig data og mobiltelefoni når man skal ud og rejse. Men er kommer 3 hurtige og enkle tricks til at undgå store mobilregninger.

Tip #1 – Brug wifi. Hvis du er på charterferie eller såvel storbyferie er der mange steder som tilbyder gratis wifi. Blandt andet på hoteller, caféer, museer med mere. Mange hoteller tilbyder en uge fra wifi på hotellet eller et bestemt antal timer.

Tip #2 – Ring via nettet. Både telefonopkald og sms beskeder kan klares via wifi nettet. En iPhone kan indstilles at benytte wifi nettet, frem for gsm nettet. Men du kan også hente de forskellige gratis apps som Skype, Viper, Whatsapp og sågar Facebook tilbyder telefoni via appen.

Tip #3 – Køb et lokalt sim kort. Hvis du er på længerevarende rejser kan det godt betale sig at købe et simkort i det pågældende land du befinder dig i. Det kan være en rigtig god idé hvis i er en gruppe afsted, da i typisk kan få et taletidskort til 50-100 kr., og på den måde bruge nettet på lokale vilkår.

Abonnementer som tilbyder udlandstelefoni

Mange danske abonnementer tilbyder også udlandstelefoni. Det er primært de større selskaber som Telia, Telenor og 3 som tilbyder pakker med udlandstelefoni. Nogle kunder kan godt føle sig snydt, fordi de benytter et datterselskab som f.eks Oister, Ok mobil eller CBB. F.eks CBB Mobil som benytter Telenor/Telias netværk, vil det være nærliggende at udlandstelefoni kunne tilkøbes, men der skal man ofte skifte selskab. Dog vil det helt sikkert være noget som de mindre selskaber vil tilbyde i fremtiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here