Find vej på rejsen

0
1071
navigationssystem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

“I de gode gamle dage” når familien var på bilferie, så sat farmand på forsædet og kørte bilen. Mor sad ved siden af med kortet og ungerne sad bag i og forstyrrede det hele. Mor forsøgte at holde styr på hvilke afkørsler man skulle af ved. Måske havde far tegnet en rute ind på kortet og udtrykkeligt fortalt mor, hvordan hans noter skulle forstås. Det er genne tiden ledt til mange dårlige oplevelser på vejene. Kort bliver for gamle og hvis der nu lige pludselige er vejarbejde og omkørsler, ja så ryger meget at planlægningen.

Hurra for navigationssystemet

Heldigvis har teknologiske landvindinger, gjort at skilsmisse procentsatsen er dalende, netop for kør-selv-ferie-entusiaster 🙂 Der er naturligvis vores alle sammens nye bedste ven i bilen navigationssystemet eller blot “GPS’en” i daglig tale. Nu er det slut med at skulle blive enige om hvilken side der er “højre og Kraks europakort er gemt godt væk – en stemme guider og gennem Danmark, Europa eller alle andre steder hvor vi kunne have lyst til at tage hen med vores bil.

Mere end blot et kort

Et navigationssystem er mere end blot et kort over det område vi befinder os i og der hvor vi er på vej hen. Moderne GPS’er er ikke kun koblet top med navigationssatellitter, men også koblet til nettet og skal derfor ikke opdateres manuelt som tidligere. Det betyder at kortene altid er opdateret og der tages ofte højde for vejarbejde, ja sågar pludseligt opståede ulykker. Det vil sige at du med kort varsel vil få information om ændringer i den planlagte rute og du vil få et nyt estimerede ankomst tidspunkt. Måske er det ikke installeret en fast GPS i din bil, men det kan være en fordel når du er på ferie. Du har således muligheden for at tage GPS’en med ud og bruge den til fods. (Se mulighederne her)

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here