Gode ting at have med på rejsen som man ikke tænker over

0
796

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man rejser ofte, så har man helt sikkert stået i den situation at man ønskede at man havde taget et eller andet med som ville have været rigtig rart at have i lige denne her situation. Derfor har vi her samlet nogle ting som vi selv har oplevet at mangle og som du bare kan bruge til din næste rejse

Vandflaske

Der er mange gange især hvis man rejser i lande der ikke er lige så veludviklet som Danmark hvor adgangen til rent drikkevand er noget mere begrænset end vi har det i Danmark. Derfor kan det være en rigtig god idé altid at medbringe en vadflaske som du kan fylde op igen og igen hver gang du kommer fordi en vandkilde du kan bruge.

Førstehjælpskasse

Det sker jo at man kommer til skade en gang i mellem. Derfor kan det være rigtig rart med en førstehjælpskasse til at tage det værste. Er man kommet slemt til skade kan det selvfølgelig være man skal ind forbi det lokale hospital eller skadehus. Er skaden lavet af andre, kan det endda være du skal have fat i en erstatningsadvokat for at hjælpe dig med at skaffe den erstatning du har ret til.

Håndsprit

Som med drikkevandet, så kan hygiejne mange steder være begrænset og derfor kan det altid være en god idé at især inden du skal spise kan få rengjort din hænder. Derfor kan lidt håndsprit altid være rart at have med så du er på den sikre side med sundheden

Kopi af dine rejsedokumenter

Nogle foretrækker at have dokumenterne digitalt mens andre foretrækker at have dem i papir. Men det kan altid være en god idé at have begge dele. Du ved aldrig hvornår du får brug for det og i den situation kan du stå enten uden at have dine papirer med eller du kan stå uden strøm på din telefon.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here