Gør ferieplanlægningen sjov

0
1085
Planlægger rejse

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At rejse er for mange af os et af årets klare højdepunkter. Vi glæder os til at se nye steder og få nye, sjove oplevelser med i rygsækken. Til gengæld er selve planlægningen af turen til tider mindre spændende og kan være lettere uoverskuelig. Derfor kan det betale sig at bruge lidt ekstra energi på at gøre ferie- eller rejseplanlægningen lidt sjovere. Det kan I nemt gøre med en whiteboard-tavle – hvorfor og hvordan kan I finde ud af lige her.

Hvorfor et whiteboard?

Lige nu tænker I måske, at det lyder lidt primitivt at planlægge sin ferie på en whiteboard-tavle. Der findes flere apps, hvor det er muligt at lægge et program, som man hele tiden har adgang til, og som desuden er overskueligt og hurtigt at redigere i. Derfor er det helt sikkert en god ide at installere en af disse apps, inden I tager afsted. Whiteboardet er ikke tiltænkt samme funktion, men skal derimod bruges i idegenereringsfasen, altså når I skal danne jer et overblik over, hvad I gerne vil bruge jeres tur på.

Kreativ brainstorm for hele familien

Med et whiteboard kan I sætte gang i en kreativ brainstorm, der inviterer alle turens deltagere til bidrage med deres ideer, ønsker og andre tanker om turen. Det er især en rigtig sjov måde at indlede planlægningen på, hvis hele familien skal afsted. Under brainstormen kan I lade jer inspirere af hinanden og få ideer, som I måske ikke var nået frem til, hvis I ikke alle havde taget del i processen.

Øg forventningsglæden

Når I er færdige med at brainstorme, kan I med fordel lade den stå fremme. Tavlen med alle ideerne på kan nemlig bidrage til en øget forventningsglæde. Efterhånden som turen planlægges i detaljer, kan I skrive programmet på tavlen, så I hver dag bliver mindet om, hvad I har at se frem til. I kan også lave en nedtælling for de mindste.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here