Gør rejsen med børn lettere

0
1428

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du aldrig har prøvet at rejse med dine børn før, men skal afsted til sommer, og måske endda skal med fly et sted sydpå, så er her en række gode råd, du ikke må lade din næse gå forbi.

Lige så meget som du elsker dine børn, lige så frustreret kan du helt sikkert blive, hvis de er konstant på tværs og bare er umulige i timevis.

Nu kan det være du tænker: “Sådan er mine børn ikke” eller “min lille pige er altid stille og rolig”. Der er bare en lille ubekendt faktor der spiller ind her, og det er selve rejsen. Når i først er ankommet skal det nok blive en skøn ferie, med en masse gode oplevelser sammen i familien. Desværre er turen derhen ikke altid fryd og gammen, og slet ikke hvis det er første gang, og dine børn stadig er små 1-3 års alderen.

Gå på kompromis og dræb ventetiden

Når man rejser, er der ofte meget ventetid forbundet med selve rejsen. Man skal være i lufthavnen et par timer inden man skal flyve, og først skal man måske lige hen til lufthavnen. Så selvom der er mange der kigger på rejsetiden og tænker – 3 timer til Mallorca, det klarer vi nemt, så bliver de tre timer hurtigt til minimum det dobbelt med ventetid i lufthavn, ventetid på bus på destinationen og turen i bussen til hotellet.

Tiden i lufthavnen

En ting der med det samme kan være godt at gøre op med i den forbindelse er sine principper. Du har sikkert en iPad eller lignende, og dine små børn er sikkert vilde med den, og du har sikkert sat nogle begrænsninger op for, hvor meget tid de må bruge med den.

Drop de principper, og lad dem spilde tiden med passiv underholdning så længe som muligt, beskæftigede børn er guld værd, når der er ventetid.

Køb en Trunki kuffert (du finder dem her), det er en sjov lille børnekuffert med hjul. Dels er den sjov for børnene at gå rundt med, og dels kan de sidde på den, hvis der ikke lige er nogen ledige sædder i lufthavnen. Endelig kan de have alle deres legesager i den, så de altid er lige ved hånden.

Flyturen

Flyturen er et kapitel for sig, og det er meget svært at sige noget generelt om det, for det er meget meget forskelligt hvordan børn takler det at komme ind i et fly. Nogen ænser det dårligt og sidder bare og suger indtrykkene til sig, mens andre bliver kede af det og græder hele vejen.

Sørg for at have lidt underholdning i form af bøger, iPad og lignende og sørg for at have snacks og drikkelse med til hele turen.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here