Guide: Minimér indbrudsrisikoen

0
1206

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommerferien står for døren om nogle måneder, og det er snart højsæson for charterferier og sommerhusture. Det betyder desværre også, at der bliver begået en del flere indbrud end sædvanligt, da folk netop er væk hjemmefra. Man kan desværre nok aldrig sikre sig fuldstændigt mod indbrud, men man kan gøre det så besværligt som muligt for tyven at komme ind. Her er tre tips, der øger dit hus sikkerhed og dermed nedsætter risikoen for indbrud.

#1 – Få styr på dine låse

Der stilles generelt ikke krav til private boligers huslåses alder, type eller mærke. Hvis du har særlige eller mange værdier, kan dit forsikringsselskab dog stille specifikke krav til husets låse.
Uanset er det en god ide at tjekke yderdørenes låse. Især ældre låse er relativt nemme at dirke op eller bore ud, så derfor kan det være en god ide at investere i en nyere model, som er bedre sikret mod dirkning og boring. De fleste forsikringsselskaber anbefaler faktisk, at du får en låsesmed til at tjekke og måske udskifte dine låse, hvis de er mere end 10 år gamle eller viser tegn på slid. Bor du i København-området kan du med fordel ringe til denne erfarne låsesmed på amager.

#2 – Installér en alarm

Et andet godt initiativ er at få installeret en alarm. Et godt alarmsystem er en god og effektiv investering i dit hjem, som desuden skaber en øget tryghed, både når I er hjemme og ude af huset. Husk at skilte med alarmsystemet uden på huset så tyvene ser det og forhåbentligt bliver skræmt væk, inden de forsøger sig med indbrud. En anden god ide, kan være en lyssensor som denne udendørs. Hvis lyset tænder skabes der opmærksomhed, og det er det sidste indbrudstyve ønsker.

 

#3 – Team up med din nabo

Sidst, men ikke mindst, er det en god ide at lave en aftale med din nabo. De kan holde lidt ekstra øje med jeres hus, når I er ude at rejse, og I kan gøre det samme, når de ikke er hjemme. De kan eventuelt hjælpe med at få huset til at se beboet ud, ved eksempelvis at parkere deres bil i indkørslen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here