Hemmeligheden bag den vellykkede erhvervsrejse

0
1528

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange oplever i løbet af deres karriere, at de skal ud at rejse i forbindelse med arbejdet på en såkaldt erhvervsrejse. Men hvordan sikrer man egentlig, at erhvervsrejsen bliver en succes? Vi ser her nærmere på de forskellige aspekter, der er ved erhvervsrejsen.

Hvad er formålet med rejsen?

Først og fremmest er det vigtigt, at der er formuleret et helt klart formål med rejsen. Hvad skal rejsen resultere i? Det kan være, at det er et kundemøde, et møde med forretningsforbindelser eller noget helt tredje. Det kan også være, at rejsen er ren fornøjelse for at ryste teamet sammen.

Konsultér dig eventuelt med et eventbureau, der er specialiseret i firmaevents, hvis I er i tvivl om, hvordan I får succes med rejsen.

Der skal være et skema over dagene

Hvad skal I nå på hvilke dage? Det er altid en god idé at have et skema over de forskellige dage, så der ikke opstår forvirring på baggrund af dette. Find ud af, hvornår I skal hvad, og sørg for at overholde planen, så der ikke opstår unødig stress. Det kan ende med at gøre erhversrejsen dårlig.

Er der fritid på en erhvervsrejse?

Find også ud af, om der skal afsættes tid til fornøjelse – og hvornår er det okay at have fritid? Er det lønnet, eller er hele rejsen betalt? Det er også altid en god idé at finde ud af, inden du tager afsted. Både for din egen skyld, men også for din arbejdsgivers.

Hvilken forsikring gælder på en erhvervsrejse?

Hvilken forsikring dækker egentlig, når du er ude at rejse i firmaregi? Sørg altid for at finde ud af, om du er dækket af dine egen eller virksomhedens erhvervsforsikring, hvis du skulle komme til skade, miste din bagage eller andet.

Hvis du er i tvivl, kan det komme til at koste dig dyrt – og hvis ikke erhvervsforsikringen dækker, bør du altid konsultere dit eget forsikringsselskab inden afrejse. Det er en god idé, hvis du gerne vil være sikker på, at der overhovedet er nogen forsikring, der dækker.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here