Hold dig opdateret på virksomheden under rejsen

0
1126
Hold dig opdateret på virksomheden under rejsen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som virksomhedsejer står den ofte på rejser og ture til udlandet. Når du er ude og rejse er det ofte stadig nødvendigt at du kan følge med i virksomhedens aktiviteter. Det kan være  uoverskueligt at holde styr på alle virksomhedens gøremål, hvad enten det omhandler lager, salg eller kunder. Det skyldes ofte, at de forskellige led i virksomheden, i de fleste tilfælde, kræver forskellige systemer. I dette indlæg giver vi et par tips til hvordan du kan holde dig opdateret på virksomheden under rejsen og hvilket programmer du kan bruge

Saml det hele på ét system

Som virksomhedsejer har du nok at se til, og der er hele tiden beslutninger, der skal tages. Der er ligegyldigt om du er ude og rejse eller om du er i virksomheden Der findes mange systemer som kun håndtere enkelte elementer. Men du faktisk samle alle elementerne i samme program, og på den måde gøre en del lettere for dig selv. Ved at samle alt fra økonomistyring, salg og marketing og kunder under et og samme system. På den måde bliver det mere overskueligt at drive virksomhed og du vil kun skulle tilgå et program under rejsen. Dynamics365 er en forretningssoftware, som er udviklet af Microsoft og netop har til formål at tilbyde et system, der kan rumme alt det, der vedrører din virksomhed.

Det skal du være opmærksom på med Dynamics365

Når du vælge et bestemt forretningssoftware, er det som med alt andet, at der både er fordele og ulemper ved at benytte et system. Måske står det allerede klart for dig, hvorfor det kan være en god idé, men det kan også være, at du stadig er i tvivl. Microsofts nyeste skud på stammen, Dynamics 365 er abonnementsbaseret, hvilket betyder, at du som virksomhed køber en pakkeløsning, som imødekommer dine behov. En fordel ved abonnementet er endvidere, at du altid kan opgradere, hvis du føler det nødvendigt. En ulempe ved benytte et system som Dynamics 365, er at, selvom det er en forholdsvis billig løsning, ikke er gratis. Men det er der stort set intet af disse programmer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here