Hold ferie i haven

0
1181

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren 2020 bliver for mange, nok ikke helt som de havde regnet med. Coronaens greb om hele verden, har gjort at ferien for mange nok kommer til at blive anderledes end tidligere. Der er i hvert fald meget der tyder på, at dem der har været vant til at flyve en uge eller to til Tyrkiet, Kreta eller lignende, må indstille sig på at skulle holde en anden slags ferie i år.

Det betyder også, at der vil være mange der kommer til at holde anderledes ferie, og måske er det sket ikke så skidt endda. Man kan i hvert fald sagtens holde en rigtig fed ferie, selvom det måske ikke lige er som det plejer at være. Vi vil gerne slå et slag for, at du prøver at holde din ferie i din helt egen have.

Selvom du ikke forlader landet, postnummeret eller sågar matriklen, så kan det nemt blive en god og sjov oplevelse. Hvis du har små børn, kan du også næsten være sikker på, at de ville more sig over det. Det handler naturligvis om at gøre noget ekstra ud af det, og ikke bare være ude i haven om dagen for så at gå i seng.

Køb et stort telt i alle sammen kan være i, eller invester i et shelter som dette som i vil kunne have glæde af i mange år. Lav mad over åben ild, brug hele dagen udenfor og lav regler om, at man kun må gå indenfor, hvis man skal på toilettet. Drop alt hvad der hedder telefoner og iPads – nyd jeres have og hinandens selskab.

Det er slet ikke utænkeligt, at i bliver bidt af det, og måske får smag for at holde ferie i det fri i stedet for all inclusive og opvarmet swimmingpools. Det er billigere, det er mere miljøvenligt og det er god måde at tilbringe tid sammen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here