Hold øje med vejarbejde og lignende.

0
734

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skolernes sommerferie er allerede i gang, og på fredag begynder industriferien for alvor. I år kommer der efter alt at dømme til at være rekordmange, der skal holde ferie i Danmark i sommerhuse, på campingpladser og lignende. Det betyder også, at der kommer til at være utrolig mange biler på de danske veje, også mange flere end der plejer at være.

At skulle på ferie i Danmark, er ikke det samme som at skulle køre til Italien. Sandsynligheden for at man rammer køer der kan strække sig over mange kilometer og tage timevis ankomme igennem er ikke så store, som på de tyske og italienske motorveje. Der er dog stadig ikke meget, der er mere mere kedeligt, end at skulle bruge en time på at sidde og kigge ind i bagruden af en film, fordi man sidder i en kø på den jyske motorvej.

Det kan være svært at gardere sig mod dette, da køer ofte opstår på grund af uheld, der kan sænke trafikken. Disse er man ikke herre over, men man kan gøre meget med god planlægning. Udover at der findes strategiske tidspunkter at køre på, der er bedre end andre, så kan man også gøre sit forarbejde godt.

Det handler om at tjekke hvor der er vejarbejde, hvilket kan være en af de helt store syndere, når det kommer til at skabe køer. Hvis der kun er et spor farbart, kan det utrolig nok resultere i kilometerlange køer, fordi vi ikke fletter godt nok ind.

De fleste af disse typer for vejarbejde kan du holde øje med på Google maps og de fleste nyere GPS’er advarer da også om det. Colas der er en af de store asfaltentreprenører i Danmark, har også en service hvor man kan tilmelde sig med sit mobilnummer. Hvis der så er vejarbejde i de områder man oplyser, at man er interesseret i, så modtager man en SMS.

Især hvis man har små børn med, er det en rigtig god ide at gøre alt hvad der står i ens magt for at undgå køer. Disse kan ødelægge starten på ens ferie, og gøre at turen kan føles uendelig lang.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here