Husk af få fat på en låsesmed, inden i tager på ferie

0
662

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommerferien er lige nu på sit højeste, og de flest personer nyder at de bare kan slappe af, hvor som helst – altså næsten. Det er endnu ikke alle ferie destinationer, som der er åbnet op for, så man må sige at ferie mulighederne er begrænset i disse dage. Men uanset om i har valgt at holde ferie i de lande som der er tilladt at rejse til, eller i har valgt at holde jeres ferie her i Danmark, så er der én ting som i skal huske at sørge for, inden i tager af sted. I skal tage fat i jeres lokale låsesmed, og få tjekket om jeres låse er sikre nok til, hvis der skulle komme et indbrud i hjemmet.

Der er flere ting som kan gå galt, hvis man ikke sørger for at have en tilstrækkelig sikker lås i boligens indgange.

Ældre låse gør det nemmere for indbrudstyven at komme ind

Har man en ældre lås siddende i sine indgange, vil det kun gøre det nemmere for indbrudstyven at komme ind, da de uden tvivl kender til denne låse, og præcis ved hvordan denne skal låse op. Det er derfor vigtigt at du regelmæssigt udskifter dine låse til den nyeste teknologi, som indbrudstyvene ikke kender til, og dermed vil have svære ved at lukke op. Forsøget vil derfor tage for mange forsøg, og tyven vil derfor forlade stedet, inden personen bliver opdaget.

Undgå bøvl med forsikringen efter indbrud

Har man valgt at have en ældre lås i sine indgange, så kan man i værste fald risikere at forsikringsselskabet ikke vil betale din skadessum, da der bliver sat visse krav til låsen – hos forsikringsselskaberne. Det betyder altså at du selv vil komme til at skulle betale for de omkostninger der var ved indbruddet, hvis dine låse ikke lever op til standarden.

Sørg derfor for at tage fat i din låsesmed i Helsingør, eller hvor din bopæl nu befinder sig – inden i tager afsted på ferie.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here