Husk at sikre dit hjem, når du rejser

0
1209

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu begynder vejret endelig at ligne forår, da alt sneen efterhånden er forsvundet over hele landet, og folkene udenfor er begyndt på at efterlade deres tykke vinterjakker på knagen. Dette betyder også, at sommeren nærmer sig, hvilket som bekendt er tid for skolernes sommerferie. Skolernes sommerferie er for rigtig mange familier rundt omkring i Danmark den perfekte periode til at tage ud og rejse, da børnene jo har masser af fritid i den periode. Men da sommerferien er højsæson for rejser, så er det desværre også højsæson for indbrud i de danske hjem. Man skal derfor altid huske at sikre sit hjem, inden man rejser afsted.

Anskaf en alarm til hjemmet

Der kan findes en helt klar sammenhæng imellem huse uden alarmer og de huse som bliver brudt ind i. Alarmerne er nemlig ikke kun effektive, når der bliver forsøgt indbrud i ens hjem, men de fungerer også perfekt, når det kommer til at holde tyvene fra at forsøge at bryde ind. Tyvene gider nemlig ikke tage den risiko der er forbundet med at bryde ind i et hjem med alarm. Så inden man tager afsted, kan det godt betale sig at kontakte sin lokale låsesmed og få dem til at installere en alarm. Hvis du er bosiddende omkring hovedstade, kan du finde bruge din lokale låsesmed på Frederiksberg her.

Få hjemmet til at se beboet ud

Indbrudstyvene vil selvfølgelig ikke bryde ind i et hus, hvor der er nogen hjemme, da dette kun kan lede til problemer, man kan derfor sørge for at få hjemmet til at se beboet ud, imens man er væk. Dette kan fx gøres ved at have en bil parkeret i indkørslen eller have gardinerne rullet op, så tyvene kan se at det ligner, man er hjemme.

Skaf en aftale med naboen

Når man skal på ferie, så er naboen ens tætteste allierede. Det kan derfor være en god idé at lave en aftale, hvor naboen skal fjerne ens post og reklamer fra postkassen og holde et øje med ens hus.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here