Hvem passer på dit hjem når du rejser?

0
1361

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid, at det er lige sjovt at skulle hjem fra en ferie. En ting er dog det lidt triste ved at skulle hjem, langt værre er det, hvis man kommer hjem til et hjem, der har været indbrud i. Faktisk findes der ikke meget der er værre, end at komme hjem til et hus, hvor der har været fremmede mennesker inde og rode rundt i ens private ting.

Det er nok også grunden til, at flere og flere danskere får alarmsystemer og vælger at sikre deres hjem med overvågning fra Verisure, G4S, Falck eller lignende. Hvis ens område er meget udsat for indbrud og lignende, kan dette også være en god ide, da indbrudstyve ofte vælger at gå videre til næste hus, hvis de ser, at et hus er sikret.

Der er dog også mange, der ikke er voldsomt interesseret i at skulle have et alarmsystem i deres hus, hvilket der kan være flere grunde til. Det kan være de ikke er interesseret i at skulle have en masse enheder hængt op rundt omkring, det kan også være de bare ikke er specielt interesseret i at skulle betale udgiften hver eneste måned.

Det kan du selv gøre.

Selvom et alarmsystem i mange tilfælde, er en god sikring af dit hjem, mens du er væk (om det så er ferie eller på arbejde), så er det langt fra den eneste løsning. Der er nemlig også mange ting du selv kan gøre for at sikre dit hjem bedst muligt.

Denne illustration er fra en låsesmed i København og viser lidt om hvad det er man skal tænke på, når man forlader sit hjem, hvis man vil gøre det så lidt attraktivt som muligt at bryde ind i. De fleste af tingene siger sig selv, alligevel er der sådan de fleste indbrud sker.

Derfor skal man også sikre sig ved at have nye og godkendte låse på sine døre, sørge for at vinduerne ikke kan brydes op, og at eventuelle terrassedøre ikke er lette at komme ud af med tyvekoster.

Derudover er det altid en god ide med lys der tænder selv, når man nærmer sig huset, hvilket giver mindre arbejdsro til en tyv, hvis det er lys i området.

DEL
Tidligere artikelPas på solen
Næste artikelRejs rundt i danmark

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here