Lav dit eget mini-rejseselskab

0
769

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Måske har du længe gået med tankerne om at tage på en tur, som du ikke kan købe andre steder. I stedet for at tage alene af sted, kan du tage af sted med andre. Du kan nemlig sagtens lave en form for engangsrejseselskab, så du kan komme derhen, hvor du gerne vil.

Sådan kommer du i gang

Hvis du er interesseret i den mulighed, vil vi anbefale dig, at du lejer en bus. Her betaler du et beløb til et firma, og så kan du selv sælge de resterende pladser. Dermed kommer du billigt på ferie.

Lej en bus med chauffør så I kan tage af sted med det samme, og du ikke behøver at køre den selv. Det vil være svært at gøre, da det kræver, at du først har et bestemt kørerkort til bus. Så i stedet kan du leje en bus, som andre håndterer, og så skal du egentlig bare være rejsearrangør.

Hold arrangementer i hele landet

Om du bor på Sjælland eller et andet sted i Danmark, så er en bus en god måde at komme rundt på. Danmark er et lille land, så det tager ikke særlig lang tid at komme andre steder hen. Det giver nogle spændende muligheder, når det kommer til firmaudflugten.

I behøver ikke holde jer til et sted tæt på, og I behøver heller ikke gøre sådan, at I ikke kan drikke, fordi I skal hjem om aftenen. Alt det slipper I for, når I lejer en bus. Det er som om, at hele landet åbner sig op for jer.

Det fungerer på den måde, at man betaler en dagspris og typisk også for antal kilometer. Så det er dyrere., hvis I skal til udlandet. Dog kan en tyskertur gøres ret billigt fra Sjælland, da man kan køre ned til færgen. Det er en god tur at tage.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here