Vildmarksferie – Lav dit eget telt.

0
2252
telt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

At kunne lave sit eget telt har flere fordele. Den mest oplagte er at det er pengebesparende, men derudover så er der også selve oplevelsen i fremstillingsprocessen samt fordelen ved at kunne reparere det på stedet, hvis det går i stykker.

For at lave et telt skal du bruge stof der skal fungerer som presenning samt en træpæl(teltstang), snor og pløkker. Vælg regntæt stof hvis du påtænker at sove i teltet i dårligt vejr, eller vælg et tyndt og let stof, hvis det bare er til hjemme-have-hygge.

 

Trin 1 – Forbered presenningen

Læg din presenning fladt ud på jorden. Ved hjælp af en kniv eller en anden skarp genstand skæres et lille hul i hvert hjørne af presenningen. Klip rebet i fire stykker og stik hvert stykke gennem hjørnet hullerne i presenningen. Disse vil blive brugt til at sikre teltet senere.

 

Trin 2 – Placer din telt

Find et passende sted, hvor du kan teste teltet. Placér en høj pæl på midten af stedet, grave den evt. en smule ned i jorden. Bind 4 snore fat til toppen og træk dem ud til siderne og sæt dem fast i jorden, med pløkker eller blot en solid pind, så pælen i midten står lige. Når pælen er placeret, trækken presenning hen over pælen så midten er på toppen af pælen.  Husk at placeringen af dit telt er meget afgørende. Sørg for, at underlaget er jævnt, uden hældninger eller huller. Du vil også gerne have at det sted, som du vælger til dit telt er et område, hvor der også er plads til bålplads. Bålpladsen skal placeres mindst 2 meter væk fra teltens åbning pga. brandfaren.

 

Trin 3 – Fastgør teltet

Fastgør snorene i hvert hjørne af presenningen til pløkkerne så den er stram. Nu burde du have et pyramideformet telt.

 

Med denne nemme opsætning kan du campere på stedet, nyde naturen og lave mad over bål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here