Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du skal ud at rejse, bør du undersøge, om du må have din e-cigaret med, inden du rejser – forudsat at du bruger e-cigaretter selvfølgelig. Her får du et par gode råd, du kan tage med dig, inden du tager afsted på sommerferie. Du kan finde e-cigaretter her.

Reglerne er forskellige fra land til land

Der er mange lande i verden, og de har allesammen forskellig lovgivning. Også når det kommer til e-cigaretter. Hvis du skal til Singapore, skal du være opmærksom på, at e-cigaretter er ulovlige. Du bør altid undersøge, om e-cigaretter er lovlige i det land, du vil besøge. Er du ikke klar over reglerne, kan du risikere, at din e-cigaret bliver konfiskeret, du får en bøde eller kommer i fængsel. Det er dog meget sjældent, det sker.

Må du have din e-cigaret med ud at flyve?

Du må som regel gerne have din e-cigaret med ud at flyve, hvis du har den i håndbagagen. Vær dog opmærksom på, at du ikke må ryge, imens du flyver – i de fleste tilfælde, i hvert fald. Tjek altid med dit flyselskab, inden afrejse.

E-væsken må du både have i håndbagage og almindelig bagage

E-væsken må du også have i din håndbagage, men du skal sørge for, at der er under 100 mm. Det er grænsen for væske ombord på flyet. Den skal lige som alt anden væske placeres i en gennemsigtig plastikpose, hvis du vil have den med i håndbagagen. Pak den forsvarligt, så den ikke begynder at lække.

Batterierne må du ikke have i den bagage, du ikke har med på flyet. Det er forbudt i det meste af verden, fordi der er fare for, at der kan opstå brand.

Må du ryge i lufthavnen?

Det er ikke alle lufthavne, der tillader, at man må ryge der. Heller ikke almindelig tobak. I de fleste er der dog indrettet rygeområder. Her må du som regel gerne ryge e-cigaretter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here