Nå må du rejse – eller må du?

0
486

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Corona har gjort rigtig mange hverdage meget anderledes i løbet af de sidste snart 4 måneder. Der er blevet vendt op og ned på manges liv. En af de ting som det blandt andet har ført med sig, er en masse fyringer og at ikke har været muligt at rejse ud i Europa på ferie. Det sidstnævnte har nu ændret sig, og vi kan igen rejse til mange af favoritdestinationerne i det sydlige Europa. Der er således igen åbnet op for de græske øer som Kreta og Rhodos, ligesom det også igen er muligt at besøge solskinsøen Mallorca.

Du må altså med andre ord gerne rejse igen. Skulle du være en af dem der har mistet sit arbejde på grund af coronakrisen, og er kommet på dagpenge, skal du dog være meget opmærksom på, hvad du må og hvad du ikke må. Det er nemlig langt fra alle, der tænker over, at man også skal huske at melde at man holder ferie, når man er på dagpenge.

Det kan dog blive en meget dyr fornøjelse, hvis man glemmer, at man melder ferie, hvis man rejser ud af landet. Gør man dette, er man nemlig ikke tilgængelig for arbejdsmarkedet, og er man ikke dette, er man ikke berettiget til dagpenge. Modtager man dem alligevel, er det svindel, og den slags bliver der ikke set let på, hvis det bliver opdaget.

Så skulle du være en af de mange tusinde, der er kommet på dagpenge inden for de sidste måneder, og har du planlagt en ferie i de kommende uger, så husk at meld det til din a-kasse, hvis du vil undgå at komme i klemme i systemet og risikere at skulle betale dagpenge tilbage eller det der er værre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here