Oplev de schweiziske alper med Glacier Ekspress

0
634

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ønsker du at opleve de centrale schweiziske alper? Er du helt vild med at køre i tog? Så kan du lige her høre meget mere om Glacier Ekspress, som ville være den oplagte feriemulighed for netop dig og din familie. Glacier Ekspress er nemlig et ekspres tog, der forbinder en række jernbanestationer i de to store bjergresorts i Zermat og ST. Moritz via Andermatt, som netop er placeret i de centrale schweiziske alper. Så tag med Glacier Ekspress eller en af de mange andre togture, som du kan køre med i det fantastiske Schweiz. Du har blandt andet mulighed for at komme på en kort 3 dages tur med 2 overnatninger, hvor du således kan opleve Glacier Ekspress på blot én enkelt forlænget weekend – det er da vidst lige til at overkomme! Lyder det således som noget for dig, har du lige her mulighed for at booke din næste ferie på med Glacier Ekspress.

Tag med Glacier Ekspress til St. Moritz

Du har mulighed for at skræddersy din helt egen ferie med Glacier Ekspress, men en typisk ferie ville starte i St. Moritz, hvor man altså ankommer med enten fly eller tog. St. Moritz er desuden indbegrebet af schweizisk alpe-stemning, og de er især kendt for vintersport, idet de blandt andet var værtsby for de olympiske lege i 1928 og 1948. Udover at være kendt for vintersport, så er St. Moritz også kendt for at være er yderst populært kursted, hvor du altså har mulighed for at få den ultimative spa oplevelse. Til dagligt bor der blot omtrent 5000 indbyggere i byen, hvorfor der altid er en dejligt, rolig og afslappet stemning, når man kommer på besøg som turist. Om sommeren har du desuden rig mulighed for at afprøve en masse forskellige udendørs aktiviteter, og du kan blandt andet springe ud i klippeklatring, bjergvandring, ture på mountainbike samt sejlsport i den smukke sø. Ønsker du derudover at komme på ferie et sted, hvor der er god garanti for sol og godt vejr, så er St. Moritz ligeledes et rigtig godt valg. De har nemlig 322 solskinsdage om året. Lyder det således som noget for dig, skal du blot følge linket øverst i artiklen, hvor du altså har mulighed for at sammensætte din drømmerejse med Glacier Ekspress.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here