Oplev eventyrlige Odense

0
936

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren er for alvor over os, og de fleste af os nyder et par ugers velfortjent ferie fra en travl hverdag. Noget af det bedste ved at holde ferie, er den frihed, som følger med. Lige nu er vejret skønt her i Danmark, så hvorfor ikke bruge sommeren på at opleve Danmark? Besøg eventyrenes by, Odense, i jeres ferie.

Eventyrlige og historiske rammer

Et besøg i Odense byder på hyggelige og kulturelle oplevelser. En gåtur gennem byens gader og passager er både romantisk og historisk. De små, farvede huse og de velbevarede facader skaber en hyggelig stemning, og til tider glemmer man, at man befinder sig i Danmarks tredjestørste by.

Der er ingen tvivl om, at Odense er H.C. Andersens hjemby, og forfatterens fødehjem og det tilhørende museum bliver flittigt besøgt året rundt. Det er dog ikke kun her, men også omkring i byens øvrige gader, at H.C. Andersens ånd lever videre. Hvert år afholdes H.C. Andersen Festivals, og i 2018 kan den besøges fra d. 19.-26. august.

Smag på Fyn

Ud over at være en hyggelig og eventyrlig by byder Odense også på fantastiske smagsoplevelser. Et spisested i Odense, som er særligt værd at besøge, er Oluf Bagers Gård på Nørregade. Her sættes kvalitet, god mad og nærvær i højsædet, og råvarerne er nøje udvalgt. Restauranten har sit udgangspunkt i det danske og nordiske køkken, men med inspiration fra det franske. Det betyder, at du til frokost for eksempel kan nyde dansk smørrebrød med et moderne twist. Oluf Bagers Gård skaber rammerne om en hyggelig frokost eller middag.

Tag en tur i ZOO

Et sikkert hit hos børn – og da også voksne – er at tage en tur i Odense ZOO. Her kan hele familien opleve dyr fra hele verden og deltage i sjove aktiviteter, der kører over hele dagen. Hvis I køber billetten online, sparer I 10%.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here