Oplev smukke Nordsjælland med et kroophold i Fredensborg

0
400

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du før overvejet at lægge vejen forbi Fredensborg Kommune i Nordsjælland? Det kunne du godt, for Fredensborg by er spækket med kulturoplevelser og ligger lige ud til Esrum Sø, mens den østlige del af kommunen er prydet af tre provinsperler i form af byerne Humlebæk, Nivå og Kokkedal og har en skøn udsigt ud over Nivå Bugt. Vil du opleve området, så book et nordsjællandsk kroophold.

Lad et kroophold i Fredensborg være dit udgangspunkt

Vælger du et kroophold, får du nemlig en rolig base i Fredensborg at vende tilbage til efter at have rejst kommunen tynd for at se de kultur- og naturtilbud, den byder på. Inde i Fredensborg by kan du selvfølgelig se det prægtige Fredensborg Slot med det tilhørende grønne område Fredensborg Slotshave. Og slotshaven har skulpturanlægget Nordmandsdalen med flere flotte sandstensfigurer.

Masser af kultur i de østlige provinsperler langs Nivå Bugt

Ved Humlebæk kan du besøge Louisiana Museum of Modern Art, mens du i Nivå kan se kunst ved Nivaagaards Malerisamling og på samme tur lægge vejen forbi det storslåede Nivaagaard Teglværk Ringovn, der er et stykke dansk industrihistorie. Ønsker du et romantisk weekendophold, hvor du og partneren kan vende huslige sysler ryggen for en stund, er et kroophold i Fredensborg løsningen.

Kør langs motorvejen for at nå den ydre hovedstad

Selvfølgelig stopper intet dig fra også at opleve resten af (Nord)sjælland under opholdet. Helsingør, Hørsholm og Hillerød ligger hhv. nord, syd og vest for kommunen, og du skal kun køre et kort stykke vej ad E47 for at ramme den ydre hovedstad i form af Gentofte, Herlev og Glostrup, så et smut forbi København kan det også blive til. Så du kan alternere mellem provinsby og storby fra Fredensborg.

Har din kærlighedsgnist brug for nyt ved? Så invitér din partner med til smukke Nordsjælland.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here