Pas på dit hår i sommersolen

0
1663

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Husker du at passe ekstra godt på dit hår i sommersolen? Selvom de fleste er opmærksomme på at pleje håret lidt ekstra, når det er koldt udenfor, glemmer mange at forkæle lokkerne om sommeren. Den varme sol er dog mindst lige så hård for håret som frost og vind, og du kan nemt få skadet og udtørret hår om sommeren. Saltvand er også en stor synder, så hvis du ofte er på stranden, er det ekstra vigtigt at pleje dit hård jævnligt. Især hvis du er sydpå, hvor solens stråler er varmere og hvor du ofte vil gå meget mere i vandet, er det en god ide at pleje håret ekstra godt.

Forebyg tørt hår i tide

Det bedste er, hvis du hele året sørger for at bruge en god, plejende shampoo og balsam og cirka en gang om ugen bruger en nærende hårkur. Mange har en tendens til at glemme hårkuren, men det er den, der for alvor plejer håret og gør det stærkt og smidigt. En god hårkur giver dit hår fugt, samtidig med at den beskytter det og gør det mere modstandsdygtigt. Hvis du sørger for at pleje dit hår ofte, undgår du derfor skaden i første omgang, så du ikke bagefter skal reparere på håret.

Hvis skaden allerede er sket, og dit hår har brug for pleje her og nu, kan du dog også bruge en hårkur til at få dit hår tilbage i topform. En hårkur er nemlig lavet til at give intensiv pleje øjeblikkeligt – lige som når du bruger en ansigtsmaske til din hud.

Det kan betale sig at købe kvalitet

Kerastase er især kendt for at lave effektive hårkure, som plejer og genopbygger håret, så det er rustet til at møde solen. Prisen ligger i den høje ende, men til gengæld får du også, hvad du betaler for, og det er en god investering på lang sigt. Med den rette pleje kan du også ofte spare en klipning, fordi dit hår ikke spalter og slides lige så hurtigt som ellers.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here