Pas på solen

0
1371

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle ved at man skal passe godt på solen, når det er sommer og den (forhåbentlig) bager ned fra en skyfri himmel. Alle ved nok også, at børn hud er mere modtagelig overfor solens stråler, og man derfor skal passe ekstra godt på deres hud, især når de er helt små.

Det gør sig naturligvis især gældende, hvor man eksempelvis tilbringer et par uger ved stranden på Mallorca eller Kreta, hvor solens UV stråler er varmere og hver der generelt bare er mere sol. Løber børnene rundt på stranden i vandkanten en hel dag, får de ikke bare sol fra himlen, det kommer også i form af genskær fra havet, og der er alså dobbelt så meget grund til at man skal passe på deres hud. En solskoldning kan hurtigt ødelægge en ferie, og kræve at man holder sig indendøre.

Solcreme er naturligvis et must, og der er sket meget med udvikling inden for dette, og vandfast solcreme holder meget bedre end det gjorde for år tilbage. Men løber børnene rundt i vandkanten og pjasker, man kan ikke undgå at solcremen forsvinder og ryger af hurtigere.

Den absolut bedste beskyttelse mod solens stråler er da heller ikke solcreme, men soltøj der også er badetøj, der ofte har en UV beskyttelse på omkring 50, og sikrer langt bedre end en creme nogensinde vil kunne.

Der findes mange producenter af soltøj med UV beskyttelse, et af de bedste mærker er det danske Petit Crabe, der blandt andet forhandles her. Det kan både fås som almindelige badetøj, mens altså også som dragter. Jo mere de dækker, jo mere beskyttet er barnet naturligvis også. Jo bedre beskyttet de er, jo længere tid kan de løbe rundt og lege i solen, men husk alligevel at holde dem ude fra middagssolen, hvor UV strålerne ikke er til at spøge med i sydens sol.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here