Planlæg en aktiv sommerferie allerede nu

0
1269
Planlæg en aktiv sommerferie allerede nu

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom sommeren fortsat er nogle måneder væk, kan du allerede nu begynde at drømme om, hvor sommerferien skal gå hen. Hvis du ikke ønsker at ligge hele sommeren i en liggestol og nyde solen, findes der en masse gode og aktive alternativer til den klassiske solferie. Her får du 2 gode idéer til en aktiv og spændende sommerferie, hvor du er garanteret sved på panden. 

Cykelferie

En ferie på cykel kan være en nem og billig form for ferie, alt efter hvor du ønsker at cykle henne. Du kan vælge at cykle hjemme i Danmark, men du kan også vælge at tage cyklen med toget og nyde cykelferien et sted med vejrgaranti i Europa. Til din cykelferie kan du vælge at cykle på din egen cykel, eller leje en cykel. Du kan også vælge, om du selv vil transportere dine ting fra sted til sted, eller om du vil få nogen til at køre dine ting til næste overnatningssted. Hvis du selv skal transportere dine ting, kan du med fordel investere i nogle cykeltasker, så du ikke skal bære alle dine ting på ryggen, da dette hurtigt kan blive ubehageligt og tungt. For din egen sikkerheds skyld, bør du bære en cykelhjelm på din cykeltur, så dit hoved ikke tager al for stor skade, hvis du skulle vælte på cyklen eller blive påkørt.

Vandreferie

En vandreferie kan ligeledes være en nem og billig ferieform, som ikke kræver så meget. Ligesom med cykelferien, kan du selv bestemme om din vandreferie skal foregå i Danmark, eller om du kunne tænke dig at opleve naturen i et andet land. Det vigtigste til din vandretur er et par gode støvler, som sikrer, at dine fødder kan klare de mange timer i det samme par sko uden at blive ømme eller få vabler. Du kan ligeledes vælge, om du selv vil bære på tøj og udstyr i en rygsæk, eller om du vil få det transporteret til det næste overnatningssted. Hvis du vælger at få transporteret dit tøj og udstyr, skal du blot bruge en god dagsrygsæk, så du kan have mad og vand samt en ekstra trøje med på tur. Hvis du selv vil bære dine ting, skal du bruge en god og stor rygsæk, som sidder godt på ryggen, så du ikke får ondt i ryggen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here