Planlæg din næste ferie efter vinen

0
1115

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vinbryggeri og vinhandel er begge noble erhverv, og de har eksisteret i mange hundrede år, og så længe der kan gro druer på vores jord, vil de blive ved med at eksistere. Derfor gælder det om at passe på de fantastiske områder hvor vinen vokser. Det nemlig nogle utroligt smukke områder, hvor man sagtens kan bruge et par dage, hvis man alligevel er afsted tæt på området.

Tag til dourodalen efter portvin

Hvis man er vild med den kraftige vin med den lidt høje alkoholprocent som ofte bliver brugt til desserten efter det rigtige måltid, så skal man tage en tur til dourodalen i Portugal. Det er ikke for sjov, at den intense dessertvin hedder hvad den hedder, den originale portvin kommer nemlig fra Portugal, og de bedste druer er dem som vokser i dourodalen. Dourodalen flugter sig langs dourofloden i et bjergklædt landskab i det nordlige Portugal omkring 100 km fra Portugals næststørste by Porto. Landskabet er fuldstændig fantastisk, og man kan bruger flere timer på at kigge på de vinklædte banker som er overalt.

Rejs til Pomerol efter merlot

Merlot er uden tvivl en af de mest populære typer, når det kommer til rødvine, og hvis man vil have en af de bedste, så skal man til Pomerol i Frankrig. Det er et lille område med omkring 150 vinproducenter som ikke producere mere end et par tusinde kasser om året, hvilket er med til at prisen er høj. Men hvis man ikke har til og til at rejse til Pomerol, kan man finde en god flaske merlot her.

Besøg Loire dalen for Sauvignon Blanc

Loire dalen i Frankrig er en utrolig smuk del af Frankrig, og den er især kendt for sit smukke slot, og så selvfølgelig Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc findes over hele kloden, men det er de færreste steder, at man virkelig opnår de helt interessante smage. Her er Loire dalen dog et af de steder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here