Presset budget? Sådan booker du en billig rejse til udlandet

0
1276
Rejse billigt fra udlandet
Rejse billigt fra udlandet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke alle, der har råd til at tage på sommerferie til udlandet hvert år. En rejse er en bekostelig affære, men der er faktisk adskillige måder, du kan komme billigere ud at rejse på.

  1. Rejs fra Tyskland

Når du booker din rejse hos et dansk rejseselskab, så vil der bliver pålagt forskellige gebyrer og moms, der medfører, at din rejse bliver væsentligt dyrere, end hvis du vælger en anden afgangsdestination. Tyskland er et oplagt valg, fordi det ikke koster meget eksempelvis at tage til Hamborg, hvorfra man kan spare op til 40% af prisen. Det kan du læse mere om her.

2. Afbudsrejser

Hvis I ikke er kræsne med, hvornår eller hvor rejsen går hen, så kan det i mange tilfælde betale sig at vente med at booke sin rejse og i stedet bestille en afbudsrejse i sidste øjeblik. Her er fordelen, at prisen er billigere, men der er selvfølgelig også den ulempe, at I ikke kan planlægge, hvor eller hvornår I vil afsted. Gør derfor op med dig selv, om du er villig til at ofre trygheden til gengæld for en billig rejse.

3. Rejs med bus

Det er billigere at rejse med bus, og ofte kan du skære en stor del af prisen, hvis du vælger denne rejse form. Det er dog også blandt de mere besværlige rejseformer, hvor det ikke er urealistisk, at rejsen kommer til at vare 24 timer eller mere. Beslut jer for, om det er noget, I vil ofre tid på.

4. Camping er også billigere i udlandet

Hvis I gerne vil på en mere simpel ferie, kan det betale sig at køre selv for at campere i udlandet. Ellers kan man slå et telt op på de fleste campingpladser, hvis man vil skrue helt ned for luksusbarometeret. Til gengæld kan denne rejseform også være spændende, og man vil komme sine midlertidige naboer mere ved, end hvis man blot indlogerer sig på et hotel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here