Print rutebeskrivelser hjemmefra

0
1425

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du skal på en længere bilferie til sommer, har du sikkert allerede kigget en hel masse på hvilken rute i skal køre. Det kan være i skal en tur til Sydfrankrig, til Toscana eller måske en lille bjerglandsby i Sydspanien. Uanset hvor I skal hen, så er der nok en god sandsynlighed for at i ikke lige kender ruten i hovedet.

Vi skriver 2017 og der er ikke mange af os, der ikke har en GPS i bilen, eller har en form for GPS på vores smartphones. Derfor er det også meget sjældent, at man har brug for en rutebeskrivelse, men det kan faktisk være en rigtig god ude at printe en hjemmefra, og det er der flere grunde til. Det kan nemlig meget hurtigt være billigere at købe en ny blækpatron og printe en beskrivelse, end hvis du falder i en faldgruberne.

Pas på data og dækning

Hvis du bruger din smartphone som GPS og ikke har et abonnement og gratis udenlandstelefoni og roaming, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at hente kort ind, og det kan komme til at koste mange tusinde kroner i data. Et andet problem kan være dækning, selvom de fleste løsninger bruger GPS og derfor ikke er afhængig af 3 eller 4g dækning.

GPS’er kan være ustabile

Hvis du bruger en traditionel GPS, har du sikkert også været ude for at den har krævet opdatering, og det er desværre ikke så sjældent at et navigationsanlæg strejker og derfor ikke virker, hvis der er problemer med at få signal til satelitterne eller ikke kan vise den rigtige rute.

Godt gammeldags papir virker

Det er derfor en rigtig god ide at have printet en rutebeskrivelse hjemmefra, og have denne med som en sikkerhed, så du ikke lige pludselig sidder et sted midt i Frankrig og ikke længere ved i hvilken retning du skal køre fordi GPS’en ikke lige vil som i vil det.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here