Rejs med dyr

0
1178
Rejs med hund

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du planlægger din næste tur og over vejer at tage din hund med, skal du huske på, at nogle klimaer ikke er ideelle til din hund. For eksempel vil din chihuahua ikke nyde en hundeslædekørsel i Skandinavien om vinteren, eller din sibirske husky vil ikke så gerne shoppe i Dubai om sommeren.

 

Hundejakke, sko, rejseseng…tjek!

Hvis du beslutter dig for at rejse til et land med et andet klima, end den er vant til, kan mange tilbehør hjælpe din hund, indtil den er vant til det nye klima.

For eksempel varme jakker, trøjer og støvler til koldt og snedækket klima og afkølende jakker og sko til varmere mere solrige klimaer. Ja sko! Du skal huske på, at når det er solrigt, kan jorden varme op til høje temperaturer, og det kan nemt brænde dine hunde poter. Derudover så skal du naturligvis også have hundens almindelige dagligdags udstyr med. Du har næppe plads til en kurv, så sørg for at anskaffe en god rejseseng til hunden

Det er også vigtigt at holde din hunds personlighed i tankerne. Ligesom vi mennesker, er nogle hunde “hjemmekartofler” så at sige.

 

De kan ikke lide at forlade komforten i deres hjem. Ideelt set, når du får din hund (som en hvalp), tag dem med dig, hvor som helst du går, så de kan vænne sig til (og nyde!) at bevæge sig rundt i verden.

 

Flyregler for hunde

Du kan rejse med dit kæledyr på mange forskellige måder, med fly, tog, båd, bil og til fods. Alle disse forskellige transportformer giver forskellige udfordringer med dem.

 

Lad os sige, at du vil krydse Atlanterhavet med fly. Der er et par forskellige muligheder for at medbringe din hund enten som indchecket bagage eller på et fragtfly. Hvis din hund er lille, kan det være muligt at tage din hund i selve kabinen.

 

Desværre har du ikke lov til at få din hund ud af rejsetasken og f.eks. ned på gulvet i en rejseseng eller kurv.

 

Importregler

Når du har fundet din destination eller planlagt en god tur, er næste skridt at se på, importregler. Er der særlige regler for at importere en hund til dit destinationsland?

Hvert land har særlige regler, som din hund skal overholde før de kommer ind i landet.

At rejse fra et rabiesfrit land til de fleste europæiske lande er ret lige til. Hunden skal bare have microchip og har bevis for rabiesvaccinationer.

Undtagelser er: England, Irland, Malta, Finland og Norge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here