Rejs rundt i danmark

0
2089
Nyhavn rejs til danmark

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når folk tænker at de skal ud og rejse forbinder de det ofte med at at tage en tur sydpå og slappe af på en strand. Men der findes mange andre alternativer, som at holde ferie i danmark, eksempelvis. Når vejret i danmark er med os, er landet intet mindre end fantastisk. I dette indlæg har vi samlet nogle bud hvor og hvordan du kan rejse rundt i danmark og hvad du eventuelt kan opleve. Læs mere i indlægget herunder.

2 gode steder at rejse til i danmark

Fyn er fin

Tag til fyn og besøg Hindsgavl Slot. Slottet byder på fantastiske omgivelser og tilbyder weekendophold til fornuftige priser. Omkring slottet ligger Hindsgavl dyrehave som udgør et areal på 165 hektar. Her er der oplagt mulighed for at gå, cykle eller løbe en tur og undervejs kan du møde krondyr og dådyr, smuk skov, vandhuller og storslåede skrænter. Det er også muligt at tage en tur på MBT og dermed opleve naturen på bedste vis. Fra mange af værelserne på slottet er der havudsigt og dermed mulighed for at tage sig en dukkert ved den nærliggende strand.

Hovedstaden København

Vores smukke hovedstad København. København er en international storby og byder på mange spændende faciliteter. Vi har det verdenskendte moderne museum Louisiana, som danner rammer for moderne kunst. Derudover er byder byen også på Strøget, som er byen gågade, der byder på alverdens butikker. Tæt op Strøget finder du ligeledes Tivoli som er går helt tilbage til 1843, og er et af den mest besøgte turistattraktioner i danmark.

Derudover byder København på alternative områder som Christiania og Nørrebro, som efterhånden er blevet multikulturelt områder hvor rigtig mange nationaliteter er repræsenteret. Derudover har Christiania et internationalt omdømme hvor mange turister er nysgerrige for at se hvad der foregår på fristaden.

Danmark er et skønt land, husk at oplev det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here