Safari i Tanzania? Se eksotiske arter i Ngorongoro-krateret

0
723

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Leder du efter et rejsemål, hvor du kan tage på safari i det tropiske og se eksotiske dyr og planter? Måske et rejsemål med adgang til underskønne strande eller bjergklatring? Du kan finde det hele i Tanzania, om end spredt. Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, kan du fx bestige fra Tanzania af, Zanzibar kan du slappe af på, og safari kan du tage på i Ngorongoro krateret.

Safari i Ngorongoro

Safarioplevelsen i Ngorongoro er en oplevelse i særklasse, for krateret rummer i dets dybde på ca. 600 m og areal på 260 km2 en enorm mængde biodiversitet. Heriblandt løver, hyæner og det såkaldte sorte næsehorn (der dog stadigvæk er gråt). Mange af dyrene er kødædere, og faktisk har krateret verdens største rovdyr-til-bytte-ratio – godt at du kan se dem fra bilen!

Store dyr og flotte fugle

Ved siden af de nævnte dyr kan du også finde elefanter, leoparder og bøfler. Er du til fugle, kan ornitologen i dig frydes ved synet af flamingoer, den sort glente, brillefluesnapperen og ådselgrippen. Altså talrige underskønne pattedyr og fjerkræ, du kan skyde med kameraet i udsøgte, naturlige omgivelser. Du får mange billeder, du kan fryde dig ved mange år fremover.

Se kraterets eksotiske planter

Eksotisk planteliv byder krateret som nævnt også på. Du kan fx se flotte hibiscusblomster eller leonotis ocymifolia med orange rørblomster. Den besynderlige lasiosiphon glaucus med klynger af stjerneformede, gule blomster kan du også være så heldig at støde på. Krateret er således fyldt med unikke oplevelser både i form af tropisk dyreliv og usædvanlige blomster.

Book tur til Tanzania hos rejseagentur

Tager du rejsen til Tanzania, fx med et specialiseret rejseagentur som Tanzania Tours, får du mulighed for at få en skræddersyet ferie, hvor du kan opleve såvel Ngorongoro-krateret som andre af landets smukke rejsemål. Begynd allerede nu at lægge planerne for din næste ferie.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here