Savner du sydens varme?

0
422

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom 2020 har været et år i coronaens tegn, hvor rejser har været få, er der håb forude! Derfor bliver du her taget igennem alt det vigtigste, du skal vide om rejser til Mellemamerika. Der er masser af skønne steder at besøge i Mellemamerika – uanset om du kender området godt eller aldrig har været der. Her er fokus på Cuba, og du kan læse meget mere om rejser til Mellemamerika her.

Nyd den smukke natur

Der er masser at opleve i Cuba, og det er et sted, som du ikke må gå glip af at opleve på et tidspunkt i dit liv. For det første er der vejret og naturen. Det er ikke alle måneder, hvor vejret nødvendigvis er lige godt. Men hvis du planlægger efter at tage afsted omkring vinter i Danmark, skulle det undre, hvis du ikke kommer hjem med en god teint.

Ud over det dejlige vejr er naturen også helt fantastisk med flotte planter. Og så kan du nyde de hvide strande med det lyseblå vand. Så læg dig og nyd, at solen gennemvarmer dig, mens du tænker på det kolde vejr herhjemme i Danmark.

Oplev den anderledes kultur

Det er ikke kun naturen i Cuba, der adskiller sig fra den danske. Kulturen er også helt anderledes på mange måder. For eksempel er salsa meget mere udbredt i Cuba. Så du kan tage på et dansekursus med cubanere og opleve, hvordan de danser. Hvem ved – måske fortsætter du med salsaen, når du kommer hjem til Danmark igen?

Du oplever også rigtig meget kultur bare ved at gå rundt i gaderne i Cuba. Her kan du se, hvordan den typiske cubaner opfører sig og måske blive inspireret. Du kan også opleve en smuk arkitektur med huse, der ofte ser meget anderledes ud end i Danmark. Og så er der også masser af historie at dykke ned i.

Mad og drikke

For de fleste er de kulinariske oplevelser, når man er på ferie, også yderst vigtige. Selvom Cuba ikke er specielt kendt for at lave de mest banebrydende madretter, er der bestemt meget spændende at spise. Man skal selvfølgelig smage deres bønner og ris, som de ofte spiser. Og så kan man måske blande de cubanske retter lidt med de danske og se, hvad der kommer ud af det?

Helt oplagt vil det også være at smage på rommen i Cuba, som landet er kendt for. Måske kan du også købe en rom med hjem i lufthavnen. Endelig har du måske lyst til at prøve en cigar. Så skal du i hvert fald ikke holde dig tilbage. Man skal jo gerne have hele oplevelsen med, når man besøger et land så anderledes og fantastisk som Cuba.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here