Se verden og hjælp mennesker

0
1188
Elementary school kids in Africa posing in school playground

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du have en oplevelse for livet? Rejs ud, mød andre kulturer og hjælp andre mennesker som frivillig! Via organisationen Save A Heart er det faktisk muligt at kombinere oplevelsesrejser med frivilligt arbejde, især hvis du er interesseret i at arbejde med børn.

Frivilligt arbejde i Zimbabwe

Save A Heart en 100% danskejet virksomhed, som tilbyder frivilligt arbejde og praktikophold på mere end 15 destinationer verden over. Et eksempel på en af disse destinationer kan være Zimbabwe, hvor du som frivillig kan hjælpe til i en børnehave med børn fra nærområdet i alderen 3-5 år, som kommer fra meget fattige familier. Børnene får derfor en god start på livet ved at komme i børnehave, hvor de undervises i fx ABC, farver og dyrenavne, men også i vigtigheden af hygiejne og håndvask. Børnene er ivrige efter at lære, og som frivillig får du en enestående mulighed for at lære om en ny kultur og en meget anderledes livsstil. Du møder nogle fantastisk søde børn, der elsker at have frivillige omkring sig til at skabe oplevelser og en spændende hverdag.

Hele familien kan deltage i det frivillige arbejde

Hvis du selv har familie og børn, så kan I kombinere jeres familierejse med et ophold, som er egnet til det, fx som opholdet i Zimbabwe, hvor hele familien hjælper til i en børnehave. Det vil uden tvivl give jer en oplevelse for livet og lære dine børn om den virkelighed, der også findes – børn og familier, der næsten intet har. Dine egne børn skal blot være  over 12 for at deltage i opholdet. De fleste frivillige arbejder fra kl. 07.30 – 12.30. Tiden går med at lege med børnene, spille spil, synge, male, undervise i basale fag og hjælpe med madlavning og måltider til børnene. 

Bo hos en værtsfamilie og kom tæt på kulturen

I Zimbabwe kommer du til at bo hos en værtsfamilie. De har plads til ca. 15 frivillige, og de lægger vægt på, at der er rart at være for alle. Indkvarteringen har sin egen kok, rengøringshjælp og havemand, som sørger for at huset er rent og pænt, og at du ikke mangler noget. Når du bor hos værtsfamilien, får du en fantastisk mulighed for at lære den zimbabwiske kultur og hverdag at kende. Morgen,- Middags- og aftensmad er inkluderet.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here