Det SKAL du opleve på Filippinerne

0
1189

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Filippinerne bliver en mere og mere populær destination for os danskere at besøge, og det er der mange gode grunde til. For selvom Filippinerne stiger i popularitet, så er det langt mere uspoleret end eksempelvis Thailand, der visse steder nærmest er blevet ødelagt af de mange turister, der besøger landet hvert år. Det er derfor et super lækkert alternativ til eksempelvis netop Thailand og Bali, og priserne er stadig også på et lavere niveau her. Du kan godt nok ikke flyve direkte, men du kan uden det store besvær komme dertil med en enkelt mellemlanding for mellem 4 og 5000 kroner, hvis du holder øjnene lidt åbne.

Modsat mange andre steder i østen, så snakker og forstår en meget stor del af befolkningen engelsk, hvilket gør det let at færdes i landet som turist.

Det skal du opleve på Filippinerne

Her er fire essentielle ting du bør opleve, når du er på Filippinerne.

Manilla

Hvis du tager til Filippinerne for at opleve uspoleret natur, vil du nok være fristet til at skynde dig ud af hovedstaden Manilla, der med sine mere end 20 millioner indbyggere, er blandt de mest befolkede byer i verden. Ligesom det er tilfældet med Bangkok i Thailand, er den bestemt et besøg på et par dage. Tag ud og se finansdistriktet, de spansk bymure der blev bygget for mere end 500 år siden og prøv nogle af de mange fantastiske restauranter som byen er rig på.

Boracey

Uden sammenligning en af verdens smukkeste strande, og et absolut must, når du er Filippinerne, hvis du får muligheden. I løbet af de sidste 10 års tid er den dog nærmest eksploderet i popularitet, efter meget opmærksomhed. Det er derfor lidt ved at blive Filippinernes svar på PhiPhi øerne i Thailand, som nu nærmest er lukket ned på grund af for mange turister. Det er med andre ord en god ide at besøge stranden før det er for sent.

Oplev på egen hånd

Hvis du ikke har lyst til at suse rundt i trafikken i Filippinerne på en motorcykel eller scooter, så er det helt forståeligt. Men udenfor byerne skal du unde dig selv at opleve det smukke land i dit eget tempo og det gøres bedst på to hjul medmindre du har en masse oppakning, der skal med. Du finder tusindvis af udlejere af scootere og motorcykler, vi kan blandt andet anbefale Bohol motorbike rental, hvis du besøger øen Bohol. De tilbyder desuden også guidede ture.

Bohol

Netop Bohol er den fjerde ting du ikke må snyde dig selv for. Det er Filippinernes 10. største ø, og en ø der byder på masse af seværdigheder, og gode muligheder for dykning og ikke mindst at se spøgelsesaber i de mange reservater, der er på øen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here