Hvad skal med på rejsen?

0
954

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du læser med her, er der en god chance for at du ligesom os elsker at rejse. Hvis du er som så mange af os, så har du pakket din kuffert masser af gange. Alligevel kan man hver gang stå og tænke over, om man nu fik det hele med, eller man har glemt noget vigtigt. Der er sjældent, at man rent faktisk glemmer noget, men det kan jo ske.

Følger du denne tjekliste, så er der en god sandsynlighed for at du har styr på alle de vigtigste ting. Generelt er der faktisk kun tre ting som man SKAL huske, stort set alt andet kan undværes eller erhverves på destinationen. Har du styr på billetter(printet eller digitalt), pas og penge(kreditkort) – så er du allerede et godt stykke af vejen.

Herunder finder du blot en række ting, der er gode at have med i kufferten eller håndtasken udover dit tøj naturligvis. Hvilket og hvor meget tøj du skal have med, vil vi ikke komme med estimater på, da dette er helt forskelligt fra person til person.

Pakkelisten 

Powerbank (det er så træls at være på en tur og pludselig løbe tør for strøm)

Oplader til mobiltelefonen (husk også eventuelt en adapter til strømmen).

Solcreme (Køb noget godt og uden tilsætningsstoffer, kan være svært at finde sydpå)

En god bog (Der ligger tit nogle på hotellet, men helt ærlig, du gider ikke læse dem)

Kondomer (alt efter hvem du rejser med, kan det være en god ide, man ved jo aldrig)

Et ekstra kreditkort (hvis du rejser langt væk ka det være en god ide at have et ekstra visakort med, gerne til en anden konto, hvis du skulle miste dit kort og få kontoen spærret – der er flere end man skulle tro, der får brug for dette).

Medicin (ting som imodium mod mavepine, panodiler og lignende er bare gode at have med i tasken, just in case).

 

 

DEL
Tidligere artikelFind vej på rejsen
Næste artikelRejs med dyr

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here