Sommerferie på budget

0
978

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det behøver ikke at være dyrt at holde en fed ferie med sin familie. Det hele kan sagtens klares i haven og rundt omkring i Danmark. Hvis jeres sommerferie i år er på budget, kommer der her nogle forskellige idéer til, hvad I kan lave sammen.

Sommerferie i haven

Hvis I er så heldige at have en have, hvor I kan opholde jer, er der masser at lave der. Alt afhængig af budgettet, kunne I f.eks. købe en havetrampolin. Den vil helt sikkert bringe en masse glæde til især de mindste i familien. Men faktisk kan den bruges af hele familien. Børnene vil kunne få flere timer til at gå på trampolinen. Her kan du finde et godt tilbud på en trampolin. Alt sammen imens du kan klare det havearbejde, du har villet klare så længe. En ferie i haven kan også bestå af at spille havespil sammen hele familien. Hvis I vil være endnu mere kreative, kan I holde jeres egen telttur i haven, hvor I rister skumfiduser over en engangsgrill om aftenen og det hele. I kan også holde picnic om dagen, hvor I laver sandwiches og nyder dem sammen på et tæppe i haven. Hvis I laver alt det herover sommeren, vil det slet ikke kunne mærkes, at sommeren i år er på budget.

Kom ud og se Danmark

Vil I gerne lidt ud af huset og haven på trods af jeres budget, så tag ud i landet og besøg diverse strande og skove f.eks. I kan også lave en enkelt google-søgning, for at finde ud af, hvor i landet, der er gratis museer og seværdigheder. Tag nogle heldagsture rundt i landet, hvor I pakker nogle madpakker og udforsker forskellige områder. Er budgettet til det, kunne I også tage en enkelt dag i en forlystelsespark.

Det behøver slet ikke at være kedeligt at holde ferie på budget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here