Succesen ligger i forberedelsen

0
633

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hører til blandt dem der overvejer, at skulle ud på en lang rejse, hvor du skal se verden (når den en gang bliver lukket op igen). Hvis du gør, er der her nogle gode råd til hvordan du bedst muligt sikrer dig, at du får den oplevelse og det eventyr, som du havde håbet på.

Det hele starter med forberedelsen, for der er mange ting, der kan give meget store problemer på den anden siden af jorden, men som kan undgås, hvis man blot har gjort sit arbejde og forberedt sig hjemmefra.

Ha styr vaccinationer

Hvis der er noget de seneste måneder og corona har lært os, så er det hvor meget en virus kan gøre ved verden. Corona og lignende vira kan man ikke gardere sig mod, men der er mange typer for sygdomme, som man der findes vaccinationer mod, og dem bør man naturligvis få. Især hvis man rejser i Thailand og Østen er det vigtig at have styr på vaccinationerne.

Ha styr på papirerne

Det giver sig selv, at man skal huske sit pas, som nok er det vigtigste dokument, der findes, når det kommer til rejser. Sørg desuden for at have en kopi med af dit pas. Du kan ikke bruge en fotokopi som erstatning, men skal du have lavet et nyt, kan det blive meget nemmere, hvis du har dette med dig.

I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt at have en oversættelse med af sit kørekort. Rejser man i EU, er der ingen problemer, men skal man til Thailand kan det være en god ide med en Thailandsk oversættelse af det.

Ha styr på pengene

Penge er nødvendige for at komme rundt. Sørg for at have kontanter med, da der kan ske uventede ting med dit betalingskort. Medbring Euro eller dollars, da disse kan veksles i hele verden. Sørg for at have med så du kan klare dig et et stykke tid uden et kreditkort. Mister du det, kan det være meget problematisk at stå uden. En god ide er også at have et ekstra visakort med til en anden bankkonto, hvis man skulle miste eller få spæret sit kort.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here