Ta’ på storbyferie til København

0
492

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Trænger du også til at komme på ferie og oplevet noget nyt? Så kan København være det næste stop på din rejseliste. Selvom at du måske har besøgt København mange gange før, og selvom at du ikke tænker denne by som et turistmål, så er der utroligt mange fede ting at opleve i København – Også for danskere. Denne artikel vil derfor fortælle om nogle af de fedeste ting ved København.

København er en stor turistattraktion

Der kommer hvert år mange tusinde turister til København. Denne by er derfor også et oplagt storbymål, og du kommer derfor også hurtigt i feriestemning, når du bevæger dig på strøget fyldt med alle de lækre butikker og i de smukke parker. København er den perfekte blanding af moderne arkitektur og gamle bygninger med masser af charme. Du kan derfor både opleve, hvordan byen hele tiden er i rivende udvikling og samtidigt værner om de gamle og historiske bygninger. Derudover er det utroligt nemt at transportere sig rundt fra attraktion til attraktion, da man bare kan hoppe på metroen og tage derhen, man vil. Endvidere har byen fantastiske cykelfaciliteter, så I kan derfor også hoppe på cyklen og opleve byen på to hjul.

Aktiviteter i København

Der er utroligt mange aktiviteter i København, som du skal opleve. En af de største seværdigheder er nok den lille havfrue – og hver gang man ser hende, bliver man lige overrasket over, hvor lille hun faktisk er. Derudover er Tivoli også en stor attraktion, og denne magiske park tiltrækker derfor også hvert år mange turister fra både Danmark og udlandet. Når du er i København, skal du helt sikkert også få en øl på Nyhavn. Her kan du nyde synet af de smukke og farverige gamle bygninger, og derudover kan du kigge ud over Københavns kanaler. Hvis du har lyst til at se København fra vandet, kunne du også tage en tur på en kanalrundfart, hvor det søde personale vil guide dig igennem alle Københavns attraktioner. Amalienborg og dronningen er derudover et af Danmarks kendetegn, og de kongelige bygninger og slotte er derfor altid et besøg værd.

Besøg lækre restauranter

Men København er også kendt for meget andet end skønne attraktioner. Mange kommer nemlig også for at opleve vores lækre restauranter og skønne mad. København har i den grad fået sat sig på verdenskort, hvad angår mad, og byen har derudover flere anerkendte Michelin restauranter. Hvis du derfor har en drøm om at få mad udover det sædvanlige, så har du rig mulighed for dette i København.

Oplev Københavns kunst

København er derudover også en by, som byder på mange spændende og fascinerende kunstoplevelser. Der findes museer og udstillinger til både store og små, nye som garvede. Du kan blandt andet besøge Louisiana, Statens Museum for Kunst eller Glyptoteket. Her kan du lade tankerne få frit spil og lade kunsten inspirere dig. Man kan lære utroligt meget om Danmark og Danmarks historie på museer, og derudover kan man på kunstmuseer også lære meget om, hvad der rører sig i verden lige nu.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here