Tag på ferien med en god mavefornemmelse

0
68

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi har alle oplevet hvordan hele verdenen kan blive vendt på hovedet over ukendte sygdomme. Det har ændret helt hvordan vi rejser rundt og agerer i verdenen, især når vi besøger lande med ringe hygiejneforhold.


Derfor er det også vigtigt at pakke rigtigt, til en ferie hvor du ikke altid kan undgå sygdom. På nogle aspekter også i forbindelse med din egen sikkerhed for at kunne komme hjem igen.

Vi kan kun anbefale et pandetermometer som en fast del af din pakkeliste til ferien. På den måde sikrer du dig selv og din familie på rejsen. Samtidig er det et kæmpe plus selv at have en lille flaske med håndsprit som både kan bruges i lufthavnen og på hele ferien. Husk dog altid at pakke den ned i en pose.

Pas, sygesikringskort, rejseforsikring og pandetermometer

Ligesom du altid skal huske pas, sygesikringskort og rejseforsikring, så er et pandetermometer også blevet et ekstra punkt på din pakkeliste. På mange måder handler det om at være på den sikre side. Ligesom med en rejseforsikring, det er ikke sikkert du får brug for den, men hvis du gør og ikke har en, så er du helt ude at skide.

Heldigvis vejer de ikke ret meget og fylder stort set ikke noget i kufferten. Derfor er der stadig masser af plads til tøj, sko og andre ting der måtte blive nødvendigt på ferien. Hvad end det er i sydens sol eller snefyldte alper. Læs mere om fordelene og ulemper ved et pandetermometer.

Det skal du gøre hvis du bliver syg på ferien

Nogle gange er det uundgåeligt, og kan ødelægge en hel ferie, både herhjemme og syd på. Men ved hjælp af lidt lovgivning, kan du måske vende det til noget godt.

Er du en af de uheldige som bliver ramt af sygdom i ferien, har du gennem ferieloven mulighed for at få erstatte din ferie.

Der er bare nogle enkelte regler som du skal forholde dig til.

Efter 5 sygedage, så kan du en erstatningsferie. Men du skal huske at melde din sygdom til din arbejdsgiver og selv betale for en lægeerklæring som kan dokumentere sygdommen.

Faktisk kan du få erstatningsferie i op til fire uger. Erstatningsferien skal bare som udgangspunkt afholdes i samme ferie år.

Vær opmærksom på at det er din egen sygdom, hvis dit barn bliver syg i din ferie, kan der ikke gives ret til erstatningsferie pga. deres sygdom.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here