Tag til Barcelona i det sene forår

0
2192

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Forskellige byer er på fantastiske på forskellige tider af året, og alle årstider har deres charme, det handler bare om den rette påklædning. Der er dog nogle årstider der egner sig bedre end andre. Barcelona er en af os danskeres yndlingsdestination, når det kommer til storbyferier, og det er da heller ikke så mærkeligt. Den spanske storby har nemlig stort set alt hvad hjertet begærer inden for alt.

Især i det sene forår er Barcelona en kæmpe fornøjelse med temperaturer der minder meget om den danske sommer. I juli og august kan der til gengæld godt være ulidelig varmt i byen.

Sport i Barcelona

Er man til sport kan man se fodbold i verdensklasse, når byens storhold FC Barcelona spiller, eller man kan tage ind og se Espanyol, hvis man vil prøve et lidt mindre format. Derudover har de også fantastiske håndbold og baskethold. Har du muligheden, og vil du ind og se fodbold, skal du prøve at få billetter enten til et lokalopgør mod netop Espanyol eller mod arvefjenderne fra Real Madrid, hvilket dog også koster en pæn sum, men er en oplevelse for livet, som du nok aldrig vil glemme.

Shopping i Barcelona

Barcelona er en af de helt store modebyer i Europa, hvor du kan finde alle de store modehuse, så uanset du er ude efter Giorgio Armani, Marc Jacobs, Gucci, Prada, Hugo Boss, Versace eller mere er til Zará, H&M, Pull & Bear eller noget helt helt andet, så finder du det her. Barcelona har nemlig alt hvad en shopaholic kan bede om af store indkøbsmagasiner og flotte butikker. På mode butikken Dr. Adams’s blog kan man finde en guide til hvor man finder gode butikker – du finder blogindlægget her.

Restauranter i Barcelona

El Bulli var en gang bredt anerkendt som verdens bedste restaurant er godt nok lukket, men Barcelona byder stadig på et væld af helt igennem fremragende restauranter, faktisk er der intet mindre end 21 af slagsen der har fået Michelin stjerner. Men også selvom du ikke lige har lyst til Michelin, er der rig mulighed for at nyde fantastisk mad, om det så skal være det klassiske europæiske køkken eller lokale egnsretter.

Strandliv i Barcelona

Noget af der der tiltrækker mange turister til Barcelona er naturligvis de mange kilometer sandstrand, der ligger få minutters gang fra det pulserende byliv. Stranden er tæt befolket om sommeren og der er et fantastisk liv og glade dage blandt lokale og turister.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here