Undgå at komme hjem til ødelagte møbler fra ferien

0
1517
solens blegende effekt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selv om vi danskere ofte tager sydpå i sommerferien for nyde solen, er solen herhjemme også ret kraftig. Boliger med store vinduespartier, kan ofte have problemer med at holde solens varmer og stråler ude. Det kan være et stort problem, både for planter pga. varmen, men også for forskellige møbler, da de kan blive afbleget. I dette indlæg har vi listet en række tips op til hvordan du kan undgå at møblerne tager skade, imens du er på ferie, læs med her.

Der findes en lang række typer af forskellig solafskærmning, og der er ikke nogen tvivl om at nogle er bedre end andre. Hvis du kigger sydpå, hvor solens stråler virkelig er stærke, er det ofte rulleskodder på ydersiden af vinduerne, for at holde både varme og stråler ude. I Danmark er problemer ikke så stort, så derfor har vi listet 5 muligheder op, som er listet op nedenfor(alle mulighederne kan købes på www.uniggardin.dk):

  1. Persienner: Helt klassisk , som fås i et hav af forskellige farver og materialer. Kan hurtigt skærme solen af og lukke præcis den mængde lys ind, som man ønsker.
  2. Lamelgardiner: En løsning som ses i mange danske hjem, i rum med store vinduespartier, hvor gardinerne skal være så diskrete som muligt. Lamellerne kan justeres og drejes ligesom persienner, og dermed holder en masse lys og varme ude.
  3. Plisségardiner: Giver rummet et behageligt lysindfald og ovenikøbet med en dekorativ effekt. Disse gardiner kaldes også svævegardiner, da de ikke er fastgjort i bund eller top, men består af flytbare top- og bundskinner.
  4. Energigardiner: Gardiner med overflade af lystæt aluminiumsbelægning, som forbedrer et ovenlysvindues med stor isolerende effekt. Nogle mørklægningsgardiner har faktisk denne funktion.
  5. Markiser: En varmereducerende løsning for dig, som har store vinduespartier, hvor solen opvarmer rummene. En markise, kombineret med indvendige gardiner, kan reducere solens varmepåvirkning med op til 90 pct, hvilket er en af de mest populære typer her i Danmark.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here