Vil du i kontakt med dit indre?

0
505

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange måder at lære sig selv at kende på, og det har optaget mennesket i mange år.

Hvordan fungerer vores psyke? Hvordan kommer vi i balance? Hvad betyder det?

Der er mange spørgsmål og det hjælper ikke at vi nok aldrig vil få et fuldstændigt svar på det, men der er forskellige måder at komme i kontakt med os selv på, og lære os selv at kende.

Både psykologi og yoga kan hjælpe.

De to mest brugte måder at kunne forstå sig selv på er gennem yoga og psykologi. Det kan virke kliché, men det er der en grund til. Det er de to mest anerkendte måder at forstå menneskekroppen og den ene metode udelukker ikke den anden. Freuds personlighedsmodel er eksempelvis et godt sted at starte, da Sigmund Freud er en anerkendt psykolog og personlighedsmodellen er en af hans mest anerkendte værker. Den er delt op i flere lag og letforståelig så du ikke behøver en uddannelse indenfor området for at kunne sætte dig ind i det.

Hvis du vil udforske dig selv og din psyke på en mere fysisk metode, kan Iyengar yoga anbefales. Meget lig Freuds personlighedsmodel, er Iyengar yoga delt op, her i fire elementer. Iyengar yoga giver en naturlig ro i sindet og giver hjernen et velfortjent pusterum. Som Freuds personlighedsmodel er Iyengar yoga også letforståelig og du kan kaste dig ud i det, selv hvis du har skader. Her er Iyengar yoga også ideel, da du skal bruge redskaber for at komme ind i stillingerne, så du selv kan kontrollere hvornår stillingen bliver ubehagelig for din krop.

Husk at have fokus på både din krop og dit sind, så du kan være i komplet balance, uanset hvilken metode du benytter dig af. Det fortjener du.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here